İZMİR / MENDERES - Develi Ortaokulu

Okulumuzun e-twinning projesi ‘’Nature for Little Exlporers" (Küçük kaşifler için doğada)

Okulumuzun e twinning projesi olan  ‘’Nature for Little Exlporers ‘’ yani (Küçük kaşifler için doğada) projesi Okul öncesi öğretmenimiz Zeynep AKSOY tarafından yürütülmeye başlanmıştır. Projemiz 3-6 yaş arası çocuklara yönelik doğayı keşfeden ve sürdürülebilir bir yaşam için bilinçlenen çocuklar yetiştirmeyi hedeflemektir. Çeşitli etkinlikler ile belirlenen takvim doğrultusunda yürütülmeye başlanmıştır. Öncelikli olarak projemizin köşesi oluşturulmuştur. Öğrenci velilerimiz proje hakkında bilgilendirilmiş, alınan izinler doğrultusunda proje logosu tasarlanmış ve projeye katılan öğrenciler tarafından oylanarak proje logosu seçilmiştir.

12-01-202412-01-202412-01-2024

Yayın: 12.01.2024 - Güncelleme: 12.01.2024 18:02 - Görüntülenme: 48