İZMİR / MENDERES - Develi Ortaokulu

Tarihçe

Okulumuz 2012/2013 eğitim öğretim yılında 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle Develi Ortaokulu adında faaliyet göstermeye başlamıştır. Okulumuzun binalarının eğitim öğretim için yeterli olmamasından dolayı 2018 yılında mevcut binalarımız yıkılarak 9 derslikli ortaokul binası yapılmıştır. Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılında 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 14 Kadrolu, 1 Görevlendirme Öğretmen ve 157 Öğrencimiz bulunmaktadır. Okulumuzun bulunduğu Develi Mahallesinin geniş bir alana sahip olması, mahalleden İzmir – Özdere anayolunun ve İZBAN demiryolu hattının geçmesinden dolayı okulumuzda taşımalı eğitim uygulanmaktadır. İZBAN Develi İstasyonunun okula çok yakın olması ve Menderes-Bulgurca minibüs hatlarının bulunmasından dolayı ulaşım konusunda sıkıntımız bulunmamaktadır. Okulumuzda yetiştirme kursları yapılmakta olup öğrencilerimizin derslerine takviye yapılmaktadır.

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 12:04 - Görüntülenme: 15

Etiketler :