İZMİR / MENDERES - Develi Ortaokulu

Mrt

Dünya tarihinde bir eşi daha olmayan "Çanakkale Savaşları"na gönüllü olarak katılan ve dönmeyi düşünmeyen İstanbul Erkek, Vefa, Kabataş Erkek, Galatasaray, Balıkesir, Erzurum, Edirne, İzmir Erkek, Konya, Kastamonu, Kayseri, Trabzon ve Sivas Liselerimizin cesur evlatları ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şanlı ordumuzun tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Milli Marşımız olarak kabul edilmesinin 103. yıl dönümünde Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında, deprem konusunda bilgilendirme faaliyetlerimizi, deprem ve personel tahliye tatbikatlarımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı Deyimler ve Atasözleri etkinliklerimiz.

Şbt

7. Sınıf Öğrencilerimize AFAD ekipleri tarafından Afet Farkındalık Eğitimi verildi. Eğitimi düzenleyen ekiplere teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

Okulumuzun e twinning projesi olan Nature for little Explorers projemizin webinarı çok değerli müzik öğretmeni Dilara BAYKAL ‘ın eğlenceli katılımı ile gerçekleşti. Projemizin  webinarında doğa şarkıları öğrencilerin katılımı ile dramalaştırıldı.  Dilara BAYKAL öğretmenimizin güzel katılımı ve etkinlikleri ile projeye katılan 100 ‘e yakın  Türk, Portekizli ve Romen öğrenciler eğlenirken öğrendi.

Ock

Okulumuzun e twinning projesi olan  ‘’Nature for Little Exlporers ‘’ yani (Küçük kaşifler için doğada) projesi Okul öncesi öğretmenimiz Zeynep AKSOY tarafından yürütülmeye başlanmıştır. Projemiz 3-6 yaş arası çocuklara yönelik doğayı keşfeden ve sürdürülebilir bir yaşam için bilinçlenen çocuklar yetiştirmeyi hedeflemektir. Çeşitli etkinlikler ile belirlenen takvim doğrultusunda yürütülmeye başlanmıştır. Öncelikli olarak projemizin köşesi oluşturulmuştur. Öğrenci velilerimiz proje hakkında bilgilendirilmiş, alınan izinler doğrultusunda proje logosu tasarlanmış ve projeye katılan öğrenciler tarafından oylanarak proje logosu seçilmiştir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Yunus Emre Afiş Yarışmasında birinci olan afişimiz. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Çömlek Atölyesi etkinliğimizden görüntüler...

Ara

Okulumuz 6A sınıfı öğrencileri, Görsel Sanatlar öğretmenimiz Ezgi KARAMAN ALBAYRAK ile, Bornova BİLSEM'in Yaşar Üniversitesinde açmış olduğu sergiye gittiler.

Ara

15 Temmuz Okul Dergimizi hazırlayan, okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.